Χωρίς τεχνικό έλεγχο το λεωφορείο του σημερινού ατυχήματος, με ευθύνη Καραμανλή - Παπαδόπουλου

Χωρίς τεχνικό έλεγχο το λεωφορείο του σημερινού ατυχήματος, με ευθύνη Καραμανλή - Παπαδόπουλου
Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκου Παππά σε σχέση με το δημοσίευμα του documentonews.gr για τα ανέλεγκτα -με υπουργική υπογραφή- οχήματα που μισθώθηκαν μέσω leasing
  
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον οδηγό και τους επιβάτες που τραυματίστηκαν κατά το ατύχημα με -το μισθωμένο από την Ο.ΣΥ. Α.Ε.- λεωφορείο της γραμμής Β2. 
 
Ενός ατυχήματος για το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται απολύτως υπεύθυνη.
 
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το documentonews.grο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, υπέγραψε πρόσφατα μια ακόμα παράταση στην απαλλαγή των μισθωμένων, μέσω leasing, οχημάτων από την υποχρέωση κατάθεσης τεχνικής μελέτης μηχανολόγου - μηχανικού κατά τη διαδικασία της ταξινόμησης.
 
Οι κύριοι Μητσοτάκης, Καραμανλής και Παπαδόπουλος οφείλουν εξηγήσεις.
 
Ποιον ακριβώς εξυπηρετούν με αυτή την ανεύθυνη και επικίνδυνη απόφαση;
 
Ποια συμφέροντα τους επιβάλλουν αυτή την τακτική, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων επιβατών; 
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού ακύρωσε τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για 750 νέα λεωφορεία, αφού καθυστέρησε δραματικά στην ενίσχυση των ΜΜΜ εν μέσω κορωνοϊού και συνωστισμών, αφού άνοιξε την πόρτα των αστικών συγκοινωνιών στους ιδιώτες, άφησε ανέλεγκτα τα ιδιωτικά οχήματα και πέταξε το μπαλάκι του ελέγχου τους από τους προμηθευτές στους εργαζόμενους της Ο.ΣΥ. Α.Ε.
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται απολύτως αναξιόπιστη, αλλά και επικίνδυνη. 
 
Το σημερινό ατύχημα φέρει την υπογραφή της. 

Μείνετε ενημερωμένοι

Δικτυωνόμαστε